SPUTNIK je odličen gostitelj najrazličnejših dogodkov. Zna prisluhniti, svetovati, izpeljati in postreči s kateringom po meri. Ima pa tudi dobro opremljeni, od spodnjih prostorov ločeni prostor, prijetno dnevno sobo, ki se prelevi v večnamensko dvorano. Tu se zgodijo dogodki različnih velikosti in okusov. Od živžava za malčke, resnih žurk do kreativnih delavnic, predavanj, predstavitev, seminarjev, poslovnih zabav. SPUTNIK je lahko zelo intimen, elegantno pa sprejme do 400 ljudi.

Sputnik 360°

Dobre ideje v prijetnem ambientu

SPUTNIK je odlično opremljen za izvedbo seminarjev, delavnic, predavanj ali predstavitev. Nudi dobro ozvočenje, možnost projekcij ter seveda tisoč načinov pogostitve za vse vašega znanja in informacij željne goste.

PDF
Poslovni dogodki

Sanjski klub za tiste nepozabne večere

SPUTNIK lahko postane, kar si želite: kraj poročne zabave, prostor za pogostitev prijateljev, stadion poln navijačev in, seveda, plesišče za nočne ptice. Za resne žurke je tu tudi resno ozvočenje.

PDF
Zasebne žurke

Soba doživetij je svet po meri najmlajših

Pozabite na skrbi in si oddahnite, medtem ko najmlajši uživajo. Sobo doživetij lahko najamete in za program poskrbite sami ali pa dobro voljo otrok prepustite izkušenim prijateljem kavarne SPUTNIK.

PDF
Otroške zabave